Datum: 17-09-2021 - 20:52
08
jun
'15

Zonovergoten en drukbezochte schapenscheerfeest Dierenhoeve. (82 foto's)

De Dierenhoeve mocht zich zondag 7 juni, tijdens het jaarlijkse schapenscheerdersfeest, verheugen in een groot aantal bezoekers. Natuurlijk ook mede door het uitstekende weer. Een strakblauwe lucht, een zomers zonnetje, maar met een straf windje, waardoor een strandbezoek...

niet zo aantrekkelijk was. Wél was het goed toeven op de Dierenhoeve. De organisatie mocht weer veel kinderen in gezelschap van ouders, opa’s en/of oma’s verwelkomen. Met gretigheid legden de kinderen het spelletjesparcours af, werden ze door vaardige handen geschminkt en keken ze belangstellend naar het schapenscheren.

Altijd weer een lust voor het oog, wanneer de schapen, wanneer zij van hun warme wintervacht zijn ontdaan, vrolijk de wei in dartelen. Dank aan de vakkundige schapenscheerders Rein, Piet, Floortje, en natuurlijk 'onze eigen Theo'. Maar liefst 18 schapen werden er geschoren.

Op het terras was het uitstekend toeven en konden de bezoekers genieten van een hapje en een drankje, en van de spelende kinderen, die op hun beurt weer genoten van de zelf gemaakte smoothies en/of de zelf klaar gemaakte pizza.

De vereniging mocht vele nieuwe donateurs bijschrijven, die de Dierenhoeve een warm hart toedragen. Dank naar alle vrijwilligers, die deze dag tot een waar succes hebben gemaakt.

Wilt u zich ook aanmelden als vrijwilliger en/of donateur bezoek dan de website: www.dierenhoeve.nl. Ook voor de sprekende foto's van de geslaagde dag. (THV)

 

82 Foto's BON.