03
jun
'15

Rolverdeling nieuwe toneelstukken ODI zit er op

Na wekenlang boekjes lezen, zoeken naar de juiste spelers en regisseurs is Toneelvereniging ODI Noordwijkerhout er weer in geslaagd om de rollen te verdelen over drie fantastische stukken. Tijdens een gezellige rolverdelingsavond was het weer spannend voor iedereen....

Welke rol krijg ik dit jaar?

ODI heeft voor de stukken in het najaar en voorjaar gekozen voor komedies waarbij dus weer veel valt te lachen. Anders dan andere jaren zal ODI dit keer geen kinderstuk op de planken brengen in januari maar heeft ODI gekozen voor een kinderstuk in de buitenlucht (Leeuwenhorstbos) in mei.

In augustus brengt ODI ook weer haar jaarlijkse brochure uit, de ODIdon waarin meer informatie te vinden is over de te spelen stukken. Deze brochure is dan ook te downloaden via www.toneelverenigingodi.nl. ODI is ook te vinden op facebook: www.facebook.com/toneelverenigingodi.

ODI zoek voor komend seizoen nog versterking binnen de grimeploeg en binnen de decorploeg. Heeft u interesse? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR