Datum: 27-09-2020 - 12:59
02
jun
'15

Zelf opgekweekte Bonsai boom weggehaald van graf.

Tussen eind april en half mei is van het St. Jozef kerkhof een bonsai boom van het graf van onze vader verdwenen. Dit boompje was een 25 à 30 jaar oude kastanje door onze vader zelf gevormd en opgekweekt. Een kastanjeboom na 30 jaar op een hoogte houden van 40 cm...

terwijl de vorm een echte kastanjeboom blijft is echt bijzonder. Het boompje vormde samen met een Chinees lantaarntje (ook zelf gemaakt) de grafsteen voor onze vader.

U kunt zich indenken hoe wij ons nu voelen. Er is een stuk van vaders graf verdwenen en zo een stuk van hem. Wij willen vragen aan ieder die iets heeft gezien of weet waar deze bonsai is te reageren. De redactie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) stuurt het door naar ons.

Wij hoeven geen dader aan de schandpaal te nagelen, alles kan anoniem. Zo ook de bonsai terugplaatsen op het graf. Daar zou u onze familie heel gelukkig mee maken.

Wij wilden dit met u delen, omdat het helaas te vaak gebeurd dat er spullen van graven verdwijnen. Daders beseffen niet hoeveel verdriet zij de nabestaande doen.

Geschreven door de familie. (het boompje is wel iets groter geworden dan op de foto)