Datum: 31-05-2020 - 15:31
01
jun
'15

De laatste zaterdag voor Marco van der Hoeven bij de Witte Kerk.

Na 25 jaar bij de Witte kerk te hebben gestaan viel afgelopen zaterdag 30 mei, het doek voor de standplaats met bloemen/planten/groente/fruit van Marco en Lydia van der Hoeven. Op die dag stond Marco voor de laatste keer daar op zijn standplaats. Bijna twee jaar geleden...

speelde het ook al maar toen kreeg het echtpaar, omdat ze er al zolang stonden, twee jaar uitstel. Destijds werd door de gemeente het bestemmingsplan voor het centrum gewijzigd en sindsdien mogen er geen kramen of verkoopwagens meer rondom de Witte Kerk worden neergezet.

De steun van hun trouwe klanten in de afgelopen tijd heeft hen wel erg goed gedaan en zij willen hierbij hun klanten daar erg voor bedanken. Marco en Lydia van der Hoeven hopen dan ook dat ze hun klanten van de standplaats in het dorp, vanaf 1 juni van dienst kunnen zijn bij hun al reeds bestaande winkel aan de Maandagsewetering 168 in Noordwijkerhout.

Het assortiment in de winkel bestaat uit bloemen en planten, perkplanten, biologische potgrond, hydro korrels en tuinaarde. Het groente en fruit wordt door Marco zelf rechtstreeks van de veiling ingekocht en zijn er ook smakelijke puursappen en een keur aan potjes en plantjes.

De winkel aan de Maandagsewetering 168 is van maandag t/m zaterdag geopend, wordt er gratis bezorgd en kan er gepind worden. Men is telefonisch bereikbaar onder: 0252-373051 of 06-51424189.

U bent van harte welkom.

Foto BON.