Datum: 25-06-2022 - 15:22
27
me
'15

Honours Class TC-Leeuwenhorst op het podium.

Afgelopen week vond de Jet-Net Enterprise RC Cup plaat op het circuit in Heemstede. Tijdens de voorbereidende trainingen werd al duidelijk dat het een lastige klus zou worden. Ondanks het sterke veld hebben de teams van Leeuwenhorst een geweldige prestatie geleverd....

Elk team moest 3 maal de baan op voor een race van 10 minuten. Helaas had team 1 bij de start problemen met de zender. Hierdoor begon Simon met een achterstand van 7 ronden op de rest van de auto's. Ondanks een indrukwekkende inhaalrace lukte het Simon niet om de achterstand helemaal in te lopen.

Met Team 2 verliepen de races naar wens. Finley bleef geconcentreerd rijden zonder al te veel risico's te nemen. Uiteindelijk resulteerde dit in een knappe derde plaats. Naast de uitslag van de race werd door de organisatie ook gekeken naar de resultaten van de marketing teams.

De activiteiten van ons marketingteam, onder leiding van Laura, maakte veel indruk op de organisatoren. Goede presentatie, een mooi binnengehaald sponsorbedrag en communicatie via sociale media leverde uiteindelijk de beker op voor "beste communicatie".

Al met al een prima resultaat  van de Honours Class bestaande uit  Finley, Simon, Cedric, Oris, Matteo, Laura, Imke, Rosanne en Rianne.

Foto's PR