Datum: 25-06-2021 - 15:20
26
me
'15

Loopt u ook gezellig met het hele gezin de avond4daagse van Noordwijkerhout?

Dit jaar zal, onder auspiciën van de Zuid-Hollandse Wandelsport Bond, van maandag 8 juni t/m donderdag 11 juni de 59ste avondvierdaagse plaatsvinden in Noordwijkerhout. De organisatie van dit wandelevenement is in handen van de Plaatselijke Wandelsport RegelingsCommissie...

in Noordwijkerhout. Inmiddels hebben ruim 300 kinderen en ouders zich online ingeschreven op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl en heeft u nog tot en met 28 mei de kans om ook gebruik te maken van deze voorinschrijving.

Zeker als u gezellig met de school van uw kin(eren) mee wilt wandelen is een voorinschrijving noodzakelijk zodat de school weet hoeveel kinderen en ouders deel zullen nemen. De avond4daagse is echter niet alleen toegankelijk voor de basisschoolleerlingen.

Iedereen van jong tot oud is van harte welkom om mee te wandelen. De scholen starten op het eigen schoolplein, maar u kunt ook starten vanuit de kantine van voetbalvereniging VVSB.

De inschrijving voor de avond4daagse kunt u thuis online regelen op de website: www.noordwijkerhoutinbeweging.nl. Na het aanmaken van een gratis account kunt u inschrijven voor de 5 of 10 kilometer en maakt u de inschrijving definitief door middel van een online betaling met Ideal.

Kosten voor deelname aan de 5 of 10 kilometer inclusief medaille zijn 3 euro. Ouders die geen medaille wensen te ontvangen mogen gratis meewandelen.

 

Voor vragen of hulp bij de online inschrijving kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.