27
me
'15

Teams kunnen zich nog aanmelden voor SamenLoop 2015.

De SamenLoop voor Hoop is een belevenis, speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft. We staan tijdens een 24 uur durende wandelestafette samen stil bij kanker én we vieren het leven. Deze Samenloop voor Hoop zal georganiseerd worden op 13 en 14 juni 2015...

op het terrein van SJC in Noordwijk. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.

Ruim 20 teams hebben zich al aangemeld om mee te lopen en geld op te halen voor het KWF. Aanmelden met een team kan nog altijd eenvoudig door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze Samenloop voor Hoop zal georganiseerd worden 13 en 14 juni 2015 op het terrein van SJC aan de Lageweg in Noordwijk. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.

Je aanmelden met een team? Meelopen als survivor?
Kijk dan op de website:
www.noordwijkerhout.samenloopvoorhoop.nl
of www.noordwijk.samenloopvoorhoop.nl.
of via de Facebook pagina:
www.facebook.com/SamenloopvoorhoopNoordwijkNoordwijkerhout.

Foto pr.