Datum: 26-09-2022 - 23:38
21
me
'15

13 juni unieke golfdag met wedstrijd en waanzinnige prijzentafel Golfbaan Tespelduyn.

Op 13 juni vindt een unieke golfdag plaats op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Elke golfer met minimaal handicap 54 kan deelnemen aan de 9-holes golfwedstrijd én iedereen maakt kans op een prijs. Of je nu vrouw of man bent, een lage of hoge handicap hebt, iedereen heeft...

even veel kans om te winnen omdat de prijzen middels loting verdeeld worden. De scorekaart van deze dag is het lot. Bovendien zijn er prijzen voor de neary en de longest bij de dames en heren. De spelvorm van de wedstrijd is Individueel Stableford.

Deze wedstrijd vindt plaats op initiatief van reisburo Travel XL Beuk en Club Med. Travel XL Beuk is met 4 vestigingen in Zuid-Holland een gevestigde naam en gaat in keuze, service, prijs, kennis en advies voor excellent (XL).

Beuk XL heeft juist Club Med erbij betrokken omdat Club Med het roer heeft omgegooid. Club Med is een grote naam in de reiswereld en zij gaat zich volledig richten op het luxere segment, de zgn. 4 en 5 tridents, met haar clubdorpen op allen continenten.

En dat roer dat omgaat bij Club Med is hierbij wel heel toepasselijk. Veel mensen zullen niet weten dat naast de Clubdorpen Club Med ook beschikt over een prachtige vijfmaster, de Club Med 2. Deze vijfmaster wordt ingezet voor themareizen, waaronder speciale golfreizen in het Caribisch gebied.

Prijzentafel - uniek in Nederland!
De unieke hoofdprijs tijdens deze golfdag is een week all-inclusive golfvakantie voor 2 personen op een Europese Club Med-bestemming ter waarde van ca. € 1.750,-.

Daar bovenop zijn er nog 7 reischeques te winnen met een gezamenlijke waarde van € 1.250,-. De prijzentafel bestaat verder uit greenfees, greenfee- en dinerarrangementen, high tea’s en meer.

Inschrijven of meer informatie via www.tespelduyn.nl of via tel. 0252 – 241333.

Foto's PR