Datum: 04-12-2021 - 12:55
19
me
'15

Van Nispen Veteranen 1 kampioen.

Na een geweldig spannend seizoen is het afgelopen zaterdag Van Nispen Veteranen 1 gelukt kampioen te worden van de 2 klasse. Dit elftal  bestaat uit een gemêleerd gezelschap. De gemiddelde leeftijd van dit elftal is 53 jaar jong, variërend van 47 jaar voor de jongste tot 63 jaar...

voor de minst jongste en is een goed, gezellig elftal binnen en buiten het veld. Zij beleven elke week nog veel plezier aan een potje voetbal, spelen al vele jaren met elkaar en beschikken over kracht, techniek, eigenwijzigheid en voetbal vernuft. 

Elke week wordt de gespeelde wedstrijd na afloop zwaar geëvalueerd onder het genot van een hapje en een drankje en deze methode heeft zich uiteindelijk uitbetaald.

Na een spannende wedstrijd tegen Graaf-Willem Vac uit Wassenaar, met als uitslag 2-2, was de stemming zwaar in mineur. Van Nispen Veteranen 1 zou geen kampioen geworden zijn. Maar toen om 15.45 uur bekend werd, dat de concurrent voor het kampioenschap, Haagse Hout verloren had, was het kampioenschap alsnog een feit.

Het feest kon beginnen. Er kwamen kampioenshirts te voorschijn en een schaal met 'Van Nispen Veteranen 1, Simply The Best'. Dat hierop een paar biertjes werden gedronken onder het genot van de klanken van huis DJ FREEK mag duidelijk zijn.

 

Aan de inwendige mens werd ook gedacht en dus is het feest geëindigd met een uitstekend chinees buffet bij King's Garden, Chinees restaurant in De Zilk. Ook hier werden de hilarisch, hachelijk en mooi momenten van seizoen 2014/15 nogmaals besproken en geconcludeerd werd dat 'Van Nispen Veteranen 1' de terechte kampioenen zijn van 2015!!!!!!!!

Foto PR