Datum: 16-08-2022 - 05:59
19
me
'15

Vol programma op 30 mei bij de BollenProms.

Op zaterdag 30 mei vindt in De Schelft Noordwijkerhout de BollenProms 2015 plaats. In deze avond in de stijl van ‘The Night of the Proms’ kunt u in een heerlijke, ontspannen sfeer genieten van een unieke samenwerking van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc en diverse zangers...

En als primeur is deze avond ook een unieke combinatie van harmonieorkest en DJ’s te horen. Niet minder dan DJ’s Marco van der Hoorn en Gilbert Verhaar zullen opzwepende dansmuziek ten gehore brengen die wordt begeleid door de harmonie van St. Jeanne d’Arc.

Maar voor de finaleshow bereikt is, heeft het publiek al kunnen genieten van Pien Warmerdam, Sophie Warmerdam, Jacq Hendriks, Alysia van Horik en Maurits Draijer. In het voorprogramma speelt het leerlingenorkest. Ook zij werken deze avond, geheel in stijl met het hoofdprogramma, samen met een artiest.

Niemand minder dan Bart Weijers (bekend van ‘The Voice Kids’) zingt samen met het leerlingenorkest om het publiek alvast op te warmen voor het hoofdprogramma. Aansluitend aan het hoofdprogramma zullen de DJ’s een naprogramma verzorgen.

BollenProms is alles wat u niet verwacht van een optreden van een harmonieorkest. Er is een doorlopend programma en er is een bar in de zaal, zodat u tijdens het programma lekker kunt genieten van een drankje.

Er is voldoende ruimte om te dansen, dus ook stilzitten is er niet bij. En door de samenwerking tussen harmonie en artiesten ontstaat er een heerlijke mix van popmuziek en musicalmuziek. Het belooft dus een avond te worden die u niet kunt vergeten.

Voor de BollenProms 2015 heeft u kaarten nodig. Voor donateurs van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc zijn twee toegangskaarten per donateur vrij verkrijgbaar. Dit gaat op vertoon van de donateurskaart. Voor niet donateurs zijn de kosten € 6,- per kaart.

U kunt er ook ter plekke voor kiezen om donateur te worden en daarmee € 2,- te besparen op twee toegangskaarten. Toegangskaarten zijn af te halen bij de VVV in Noordwijkerhout en bij De Parade, het clubgebouw van St. Jeanne d’Arc.

De VVV is gehuisvest op Dorpsstraat 8 en is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. De Parade bevindt zich op de Van der Weijdenlaan 2A en is geopend van maandag t/m vrijdag van 19:30 – 21:30.

De BollenProms 2015 vindt plaats op 30 mei in De Schelft te Noordwijkerhout. Het programma begint om 21:00 uur, de zaal gaat om 20:00 uur open en er is een voorprogramma. Wegens de opzet van de avond is er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Deze kunnen niet gereserveerd worden.