Datum: 24-09-2021 - 11:12
17
me
'15

VVSB B5 overtuigend kampioen. (foto's+verslag)

Zaterdag 16 mei speelde VVSB B5 zijn laatste wedstrijd op sportpark De Boekhorst tegen de nummer 2 Noordwijk B3. Daarbij mocht VVSB met maar liefst 11-0 verliezen, maar men kwam zelfs niet in de beurt daarvan want er werd met 7-2 gewonnen. De wedstrijd werd gespeeld ...

op veld één en voor een goed gevulde tribune. Na 18 wedstrijden blijkt de B5 ook nog eens de meest productieve ploeg in de competitie te zijn en wist men 87 keer te scoren.

Daarnaast hield de verdediging het beste stand, waardoor er maar 28 keer tegen gescoord werd. Dan moet je wel een prima middenveld hebben en worden ze terecht kampioen. Werd er in het begin nog wel eens gelijk gespeeld, daarna raakte de B5 steeds beter op elkaar ingespeeld en verloren ze maar één keer.

Er hoefde nooit een beroep gedaan te worden op invallers, omdat bijna altijd alle 15 spelers aanwezig waren. De prestatie heeft de B5 dus geheel zelf geleverd. Ook op de trainingen was er een hoog opkomstpercentage.

Regelmatig werd er zelfs drie keer in de week getraind o.l.v. hun trainers: Anton v.d. Voort, Cor Sapuleta, Monique Sawiris en Hans Geerlings. Laatste twee waren samen met Hans Gielisse de leiders van het team. Een topprestatie!

De familie Duivenvoorde (Arjan en Dick) en Hans Edelaar (Welkoop Rijnsburg) zorgden voor de catering, terwijl Vink Multimedia in de Dorpsstraat ons na afloop van de gewonnen kampioenswedstrijd in een schoon shirt stak.

VVSB zorgde voor de paars-gele boeketten, het patatje en de kampioensschaal. De spelers trakteerden zichzelf en de leiders op een duik in de vijver. Dank aan Thomas Pieterse voor de foto’s.

Klik hier voor de foto's van Thomas Pieterse.