Datum: 17-10-2021 - 02:32
16
me
'15

240 deelnemers bij de 14e Fiets Kroegen Bridgedrive. (foto's)

Bridgeclub De Schelft organiseerde op Hemelvaart voor de 14e maal opnieuw een succesvolle Fiets Kroegen Bridgedrive. Verdeeld over 5 'kroegen' speelden 240 bridgers hun spellen. Mede door het goede weer, hadden de deelnemers het ook nu weer prima naar de zin...

en werd er gefietst van kroeg naar kroeg. De start was in Café van der Geest en van half 11 tot half vijf werd er gebridged en vond bij Invitation aan het Oosterduinse Meer de prijsuitreiking plaats.

Onder de deelnemers veel zogenaamde 'buitenpoorters', die de weg naar Noordwijkerhout wisten te vinden; onder meer ook uit Friesland, Ede, Etten Leur, Amsterdam, Rotterdam en Delft. De Kroegendrive van BC de Schelft is geliefd en kreeg het bestuur de complimenten over opnieuw een prima organisatie.

De drive werd gewonnen door het paar Ton vd Hoeven met Mieke Heitmeier, met op de 2e plaats de 'eigen' clubkampioenen, Hers Geerlings en Thijs den Otter, die daarmee de eer van de vereniging hoog wisten te houden.

Het bridgeseizoen voor BC de Schelft zit er nu echt even op. Op 31 augustus 2015 start het nieuwe seizoen. Nieuwe bridgers zijn van harte welkom op de club. Aanmelden hiervoor bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik hier voor de website.

Foto's PR