Datum: 16-08-2022 - 06:10
15
me
'15

Suzanne’s Feest-Shop sponsort sweaters leerlingen St. Jeanne d’Arc bij optreden in de Efteling.

Op 6 mei hebben de leerlingen van St. Jeanne d’Arc een leuk optreden verzorgd in attractiepark De Efteling te Kaatsheuvel. De starters hebben tijdens dit optreden voor de eerste maal de nieuwe sweaters aan het publiek getoond. Deze sweaters zijn gesponsord door Suzanne’s Feest-Shop...

St. Jeanne d’Arc heeft twee leerlingenorkesten. Na ca. 1 jaar les stromen de leerlingen door naar het startersorkest. Nadat zij hier de beginselen van het samenspel geleerd hebben, stromen zij weer door naar het leerlingenorkest.

Deze laatste groep verzorgt regelmatig optredens buiten de deur en beschikt hiervoor over een uniform. De starters spelen veelal binnen de muren van het eigen verenigingsgebouw De Parade.

Nu er ook voor de starters een optreden buiten de deur gepland was, was het hoognodig om ook voor deze leden een nette outfit aan te schaffen.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc bedankt Suzanne’s Feest-Shop dan ook hartelijk voor de sponsoring. Bent u geïnteresseerd in de activiteiten en het assortiment van Suzanne’s Feest-Shop, klik dan hier.

Foto's PR.