Datum: 14-08-2020 - 03:35
15
me
'15

Inschrijving voor het zomercarnaval op 22 augustus geopend.

Op zaterdag 22 augustus zal voor Noordwijkerhout een heuse primeur plaatsvinden: een carnavalsoptocht midden in de zomer! Gezien de vele leuke reacties op Facebook belooft het een groot feest te worden. De organisatie is opzoek naar enthousiaste, zonnig gestemde feestgangers...

die het leuk vinden om in de zomer deel te nemen aan deze optocht door het gezellige centrum van Noordwijkerhout. Iedereen is welkom om zich aan te melden; individuen, paren en groepen. Ook mensen van buiten Noordwijkerhout zijn van harte welkom! 

Er is geen verplicht thema tijdens de optocht (alles mag zolang het niet kwetsend is). Vanzelfsprekend kunnen Caribische uitingen de feestvreugde verhogen. Enige verbod geldt voor gemotoriseerde wagens. Daarentegen is het wel toegestaan om een kar handmatig voort te trekken.

Aanmelden kan via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook vragen over de deelnemersvoorwaarden kunt u via dit emailadres aan C.V. De Kaninefaaten stellen.