14
me
'15

Survivors eregast tijdens SamenLoop voor Hoop.

De SamenLoop voor Hoop is een belevenis, speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft. We staan tijdens een 24 uur durende wandelestafette samen stil bij kanker én we vieren het leven. Deze Samenloop voor Hoop zal georganiseerd worden op 13 en 14 juni 2015 op het...

terrein van SJC in Noordwijk. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.

Volgens het KWF is iedereen die kanker heeft, of heeft gehad, een Survivor. Juist aan deze groep wordt er tijdens de Samenloop een speciaal programma aangeboden. De survivors openen de SamenLoop om 14.00 uur met de openingsronde, zij maken dan een ronde over het veld en ontvangen van het aanwezige publiek hopelijk een daverend applaus.

Bent u ook Survivor, of kent u iemand die Survivor is? Meld u dan ook aan voor dit evenement dat niet alleen als doel heeft om geld in te zamelen voor het KWF, maar vooral ook om hoop te bieden aan hen die het nodig hebben en om kanker bespreekbaar te maken.

 

Kijk dan op de website:
www.noordwijkerhout.samenloopvoorhoop.nl
of
www.noordwijk.samenloopvoorhoop.nl
.