Datum: 01-02-2023 - 10:58
12
me
'15

Met Bloom de lente in en op naar de zomer.

Popkoor Bloom heeft na spetterende optredens tijdens de 'Passie van Noordwijkerhout' en het jubileumconcert met Excelsior in de Muze niet stil gezeten! Inmiddels hebben zij al weer mee gedaan met een korenfestival in Wormerveer en waren zij bij de Korendag in De Zilk...

Ook de komende weken is Popkoor Bloom met diverse Engels- en Nederlandstalige liedjes van toen en nu, van ingetogen tot vrolijk uitbundig, onder begeleiding van pianist en dirigent Peter Geurts te zien en zal u worden getrakteerd op nummers zoals 'Ik heb je lief', 'I'm walking on sunshine', 'Think' en 'Margharita'…  Iets voor u? 

U bent van harte welkom op zaterdag 16 mei in Zorgtuin de Tas aan de Huigsloterdijk in Weteringbrug, tijdens de opening van het seizoen zingt Bloom hier. Op zaterdag 27 juni is Bloom te zien en te horen tijdens het Hillegoms Muziekfeest in de Hoftuin.

Ten slot kunt u op zondag 28 juni in strandpaviljoen de Zeespiegel aan de Duindamseslag in Noordwijk mee zingen en swingen. En nu maar hopen dat de zon zich deze muzikale middagen ook veelvuldig zal laten zien!

Zullen we zeggen: Kom gewoon weer lekker mee z(w)ingen? Als u niet zo lang kunt wachten, kijk op www.popkoorbloom.nl en check de agenda voor de tijden en meer informatie!