Datum: 19-04-2021 - 11:40
12
me
'15

Verplaatst pannaveldje moet geluidsoverlast wegnemen bij omwonenden Victorschool.

In de commissievergadering Ruimte en Wonen van 15 april jl. vroeg Astrid Warmerdam (CDA) aan de wethouder of er wat gedaan kon worden aan de geluidsoverlast van het pannaveldje bij Sint Victorschool. Omwonenden klaagden over het constant trappen door de jeugd van een bal...

tegen de hekken van het veldje en dat dit al twee jaar voor heel veel geluidsoverlast zorgt zo vlakbij en als klankkast tussen de huizen en de school in.

Wethouder Knapp antwoordde destijds in de vergadering dat het probleem bij hem bekend was en dat hij ter plaatse polshoogte is gaan nemen. Ook hij kwam tot de conclusie dat het trappen tegen de hekken van het veld wel heel erg veel lawaai maakt, zeker als dat de hele dag doorgaat.

Wethouder Knapp gaf toen aan voor een oplossing van het probleem te gaan zorgen en dat blijkt nu gebeurd te zijn. Het pannaveldje is verplaatst naar de zijkant van de Victorschool en vlak langs de Pilarenlaan. Het is nu verder weg bij de omwonenden vandaan en zorgt er hopelijk ook voor dat tussen de gebouwen effect weg is.

Het pannaveldje is ook helemaal dicht gemaakt als een kooi en dat zal er weer voor zorgen dat er geen ballen op de rijweg komen. Nu maar hopen dat het geluidsoverlast tot het verleden gaat behoren.

Foto BON