Datum: 30-06-2022 - 06:22
11
me
'15

Avondvierdaagse 2015 komt er aan.

Nog een paar weken en dan gaat de 59ste Avondvierdaagse van Noordwijkerhout gaat weer van start. We hopen de afstanden te lopen met droog en zonnig weer. De Avondvierdaagse 2015 zal plaatsvinden van 8 t/m 11 juni. Voor de kenners onder ons een weekje...

later dan gewoonlijk. 45 vrijwilligers zullen zich deze dagen inzetten om de wandelaars veilig over te laten steken tijdens de afstanden 5 en 10 km.

Dit jaar hebben we de afsluitende intocht in een totaal nieuw jasje gestoken. Het beloofd een groot feest te worden waar iedereen bij moet zijn. Dus loop mee of kom kijken om de lopers aanmoedigen tijdens de laatste kilometers.

Sportcoachjeugd en beweegcoach Noordwijkerhout in beweging ondersteunen het wandelevenement en roept u op om met uw familie, vrienden, wandelclub, etc. mee te wandelen. De scholen zijn inmiddels op de hoogte gesteld en zullen weer in grote getale aanwezig zijn.

Uiteraard mag iedereen aansluiten bij dit prachtige sportieve evenement. Aanmelden kan bij het VVV-kantoor aan de Dorpstraat in Noordwijkerhout of via de website www.noordwijkerhoutinbeweging.nl €3,- per persoon. Ook is het mogelijk om op het laatste moment in te schrijven in de Kantine van VVSB voor € 4,- per persoon.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Help jij ons 4 avonden per jaar om de kinderen veilig over te laten steken? Of wil je de organisatie op een andere manier ondersteunen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.