Datum: 04-12-2021 - 12:07
09
me
'15

Gert-Jan Oudshoorn (Van Nispen) gaat terug naar 'Huis'.

Zaterdag 9 mei heeft Gert-Jan Oudshoorn afscheid genomen van 'zijn' spelers, de B1 en C1 van Van Nispen. 4 Jaar lang heeft hij de mannen van deze lichting vanaf de lagere elftallen, onder zijn hoede gehad, opgeleid en begeleid tot het niveau waar ze nu staan. Grote talenten...

en zeker aspirant selectie spelers voor de toekomst.

De spelers, leiders en oud-leiders waren deze zaterdag aanwezig om hun waardering uit te spreken voor de inzet en enthousiasme waarmee Gert-Jan steeds bezig geweest is in de Zilk. In Hillegom gaat hij bij de SV Hillegom aan een grotere klus beginnen met enorm veel uitdaging.

Beloofd is wel, dat als dit toch tegen zou vallen hij met open armen weer verwelkomt zal worden bij Van Nispen. Zoveel als mogelijk zal hij de jongens blijven volgen.

Deze jongens, die toch een groot deel van hun jeugd en voetbal carrière met Gert-Jan hebben doorgebracht, hadden een mooi afscheidscadeau in de vorm van een prachtige ingelijste foto voor Gert-Jan. Een mooie herinnering aan een prachtige tijd voor zowel de voetballers, de begeleiders als voor Gert-Jan.

Foto's PR