07
me
'15

Natacha Hulsebosch exposeert haar werk in het Hilton van Stockholm.

De Noordwijkerhoutse Natacha Hulsebosch is een creatief ontwerper en eigenaar van Ontwerpstudio Pixit. Er zijn geen grenzen aan wat en hoe zij vormgeeft. Schilderkunst, theaterdecors, digitale vormgeving, productverpakkingen, logo's en fotografie zijn slechts enkele vormen waarin zij...

haar creativiteit heeft laten zien. We konden de afgelopen twee jaar op BON regelmatig de moderne kunstwerken van Natacha aan u tonen, haar opvallende werk kreeg verder in alle media de nodige aandacht.

Landelijke bekendheid kreeg Natacha met haar kunstwerk voor de expositie '75 jaar Beatrix' in Paleis Het Loo in Apeldoorn en was het portret later ook nog te zien in Paleis Soestdijk. Dit 'Beeld van Beatrix' behoort inmiddels tot de kunstcollectie van Jan des Bouvrie.

Sindsdien heeft Natacha al heel wat exposities in den lande op haar naam staan en krijgen steeds meer werken van haar op veel plaatsen een eigen plekje. Onlangs kreeg Natacha via Bubble Projects de mogelijkheid aangeboden, om ook het buitenland kennis te laten maken met haar kunstwerken.

Via het wereldwijde keten van Hilton Hotels kon ze uit verschillende landen kiezen, maar er werd gekozen voor Zweden een land dat zeer van de moderne kunst houdt. Vanaf deze week zijn de kunstwerken te zien in het Hilton Hotel van Stockholm.

Een nieuwe grote stap van Natacha en wie weet waar dit allemaal weer toe leidt voor haar in de toekomst. Voor meer informatie over het werk van Natacha kunt u op haar website terecht: www.natachahulsebosch.nl

Foto's PR in de fotogalerij en klik hier voor een filmpje van de expositie in het Hilton van Stockholm in Zweden.