Datum: 14-08-2020 - 18:38
13
apr
'12

CDA wil dat wethouder Vissers in Noordwijkerhout komt wonen, de andere partijen niet.

Tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag bracht het CDA-raadslid Beugelsdijk naar voren waarom er nog steeds uitzondering wordt gemaakt, dat de in Delft wonende wethouder Marcel Vissers, niet in Noordwijkerhout hoeft te wonen. Volgens het CDA is de wet duidelijk...

dat je als wethouder moet wonen waar je werkt, het CDA vindt dit heel belangrijk omdat je dan als wethouder tussen je eigen burgers leeft. Je hoort en ziet dan direct wat er leeft onder de bevolking.

 

Alleen jammer voor het CDA maakt de wet echter uitzonderingen mogelijk, zoals al twee keer eerder vinden de "regeringspartijen" het toch geen probleem. Volgens de andere partijen zijn de bestuurscapaciteiten van Vissers uitstekend en belangrijker dan het verplicht wonen in Noordwijkerhout. Zij wilden daarom wederom een uitzondering maken ivm zwaarwegende privéaangelegenheden van de wethouder. PvdA raadslid Leon Floor meende zelfs te weten dat wethouder Vissers alleen 's nachts in Delft te vinden is, maar hij wilde of kon niet uitleggen hoe hij dat te weten was gekomen!!!

Dit plaatje kan de wethouder wellicht op andere gedachten brengen.