Datum: 06-06-2020 - 16:40
28
apr
'15

Update foto's Koningsspelen (Prinsenhof loopt €5798,50 voor Stichting van het Kind)

De Prinsenhofschool heeft de dag van de Koningsspelen aangegrepen om ook iets voor een goed doel te organiseren. In een 2 uur durende hardloop estafette door de kinderen op het Bavo-terrein, werden zij financieel beloond voor hun sportieve inzet door ouders, opa's en oma's ect...

Het totaal ingezamelde bedrag van € 5798,50 werd aan het eind van de ochtend op het schoolplein bekendgemaakt en overhandigd aan Niels Troost van Stichting van het Kind. Het geld gaat goed besteed worden aan kinderen in tehuizen om ook te kunnen sporten, aldus Niels. Hij bedankte de kinderen en de mensen die geld doneerden heel hartelijk voor het geweldige bedrag.

Update 108 foto's Koningsspelen 24 april:
Afgelopen vrijdag 24 april was de 3e editie van de Koningsspelen in Nederland en Noordwijkerhout. Er deden 4 basisscholen mee en in de middag waren er 3 workshoplocaties met 584 kinderen deelnemende kinderen. De workshops waren in De Schelft (Bootcamp, Zumba, Basketbal, Reddend zwemmen en waterpolo).

In de Regenboogschool (streetdance, judo, turnen) en op sportpark de Boekhorst (Hockey, softbal, voetbal, tennis, handbal, twirlen, kickboksen, volleybal en rugby). De organisatie is een samenwerking tussen de sportcoach jeugd en de vakleerkrachten bewegingsonderwijs van De Victorschool, Regenboogschool, Prinsenhof en Optimist.

We hebben als eerste de spelletjes van de kinderen van Prinsenhofschool gevolgd, daarna de de estafette op het Bavoterrein en de overhandiging van de cheque aan Stichting van het Kind. In de middag op bezoek geweest bij Optisport in De Schelft bij de workshops bootcamp, zumba en basketbal. In de ochtend werden er spelletjes gedaan op de scholen zelf, we hebben een combinatiefoto ontvangen van de Regenboogschool.

Foto's met logo BON, laatste 4 foto's PR.