Datum: 02-04-2020 - 05:24
21
apr
'15

Herbestratingswerkzaamheden Landbouwplein.

De gemeente is in het najaar van 2014 begonnen met het herbestraten van het Landbouwplein. Tijdens deze werkzaamheden is een bodemverontreiniging gesignaleerd. Als gevolg daarvan zijn de werkzaamheden toen gestaakt en is na gericht bodemonderzoek in februari...

en maart 2015 een bodemsanering uitgevoerd. Na de sanering is de aannemer weer verder gegaan met de herbestratingswerkzaamheden, te beginnen bij de doorgang naar de Havenstraat. Daarna zijn de doorgangen tussen Landbouwplein en Dorpsstraat en tussen Dorpsstraat en Coremolen aangepakt.

 

Gedurende de komende weken tot begin juni wordt het laatste gedeelte van het Landbouwplein herbestraat. Een beperkt aantal parkeerplaatsen zal niet beschikbaar zijn en de werkzaamheden zullen zodanig worden gefaseerd dat het altijd mogelijk is om het Landbouwplein via de Hoogstraat te bereiken. Dit geldt ook voor het bloemencorso en Koningsdag.

Wij wijzen u er op dat er ook in de parkeergarages Victoriberg en Coremolen geparkeerd kan worden en dat de eerste twee uur gratis is.

Foto's BON