Datum: 07-06-2020 - 05:51
18
apr
'15

Burgemeester Goedhart opent nieuwe winkel Th. M. Bader de verf- en behangspeciaalzaak.

Na 54 jaar op de hoek van de Havenstraat langs de provinciale weg in Noordwijkerhout gevestigd te zijn geweest, is Th. M. Bader verf– en behangspeciaalzaak verhuist naar een 300 m2 geheel nieuw ingerichte winkel aan de Gieterij 19 op het bedrijvenpark Gravendam....

Vrijdagmiddag opende burgemeester Goedhart om 17.00 uur als eerste de deuren van de nieuwe winkel en konden alle genodigden een 'blik' werpen op de prachtige nieuwe winkel. De openingsreceptie werd om 19. 00 uur druk bezocht door collega ondernemers, klanten en relaties.

De verhuizing voldoet aan de wens van de eigenaren Dick en Brigitte Bader om het gehele bedrijf, glas- & schilderwerken en de verf- en behangspeciaalzaak, op één locatie te hebben.

De nieuwe winkel biedt professioneel technisch advies met hoogwaardige kwaliteitsproducten aan waaronder de grote verfmerken als Sikkens, Sigma, Wijzonol, Keim maar ook de unieke merken als de kalk- en krijtverf van Mia Colore of de nieuwste collectie Ecologische verf van Paint by Nature.

Ook kunnen nog steeds de autolakken, verfspuitbussen en industriële verf op kleur gemaakt worden. U vindt u er een nog uitgebreidere behang collectie, met meer als 250 behangboeken van Voca tot Piet Boon, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en karpetten.

Tevens is er een speciale workshopruimte gecreëerd waar iedere laatste woensdag van de maand workshops gegeven worden zoals meubels pimpen, moodboards maken, behangen, technische verf, nieuwste schuur methodes, etc.

Bovenal is de winkel een grote inspiratiebron, heeft een warme uitstraling en een informele look. Benieuwd naar de nieuwe winkel, u bent van harte welkom aan de Gieterij 19. Het deskundige team van technische adviseurs en in- en exterieur stylisten staat voor u klaar. Voor meer info kijk op de website.

33 foto's zonder logo PR, met logo redactie BON.

{gallery}8073{/gallery}