Datum: 16-02-2020 - 20:07
20
apr
'15

Stroopwafelverkoop Scouting staat voor de deur

Op dinsdag 21 april gaan de leden van Scouting Bostreno-Bronsgeest op pad om stroopwafels te verkopen. De opbrengst van de stroopwafel actie wordt gebruikt om het clubhuis te onderhouden, de contributie laag te houden en leuke activiteiten te ondernemen tijdens...

het zomerkamp. Uw steun is hierbij van harte welkom.

Stroopwafel verkoop
De jeugdleden zullen dinsdag tussen 17:00 en 20:00 uur bij u langs komen. De stroopwafels zijn die dag opgehaald bij de vaste bakker in Gouda en zijn dus super vers en de kwaliteit is altijd goed. Zorg dat u thuis bent, zodat u die avond al kunt genieten van deze heerlijke stroopwafels. Een pakje stroopwafels kost € 2,50.

Facebookactie
Dit jaar is er een speciale stroopwafel actie op de Facebook pagina van de Scoutinggroep. Kijk op www.facebook.nl/bostreno, like en deel het bericht over de stroopwafels en maak kans op een pakje stroopwafels. Op dinsdag 21 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Spullen
Heeft u nog spullen voor de rommelmarkt? De leden van de Bostreno-Bronsgeest komen de ingepakte spullen graag bij u ophalen. Neem hiervoor contact op met Fam. Wijnands 37 43 93, Fam. Nouwen 37 79 17, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt zelf de spullen brengen op het clubhuis aan de van der Weijdelaan 2b. Dit kan op zaterdag 18 april van 11 tot 15 uur, en op maandag 20 april en donderdag 23 april van 19 tot 21 uur. Donderdag 23 april is de laatste inlever mogelijkheid.

Koningsdag
Op maandag 27 april vindt de grote jaarlijkse rommelmarkt plaats rondom de Witte Kerk. Na het daverende succes van vorig jaar is er dit jaar weer een Kinderparadijs. Voor € 5,00 is er een strippenkaart te koop waarmee je verschillende spelletjes kan spelen.

De aangeboden spellen zijn onder andere: balgooien, de eendjes vijver, het Rad van Fortuin en de grabbelton. Tevens kunnen de kinderen genieten van een glas lekkere limonade. Dus ook voor de jongste Noordwijkerhouters is er plezier op de rommelmarkt!

Scouting Bostreno-Bronsgeest verwelkomt u graag op 27 april op de markt rondom de Witte Kerk!