Datum: 01-07-2022 - 00:23
17
apr
'15

Basisschoolleerlingen ontvangen stempelkaart voor Nationale sportweek.

Alle basisschoolleerlingen uit Noordwijkerhout en De Zilk ontvangen deze week op school een stempelkaart voor de Nationale sportweek. Met deze stempelkaart kunnen de kinderen alle gratis sportactiviteiten tussen 17 en 24 april bezoeken en een stempel behalen. Als de stempelkaart...

vol is mag deze, tot uiterlijk 28 april, ingeleverd worden bij het gemeentehuis en ontvangen ze een aandenken aan de Nationale sportweek. Uit alle ingeleverde stempelkaarten zullen ook nog 2 prijswinnaars getrokken worden die een sportpakket winnen!

Kijk snel op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl om te zien welke activiteiten je kunt bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld gaan voetballen, bowlen, handballen, dansen, zwemmen, turnen, twirlen en golfen. Ben je de stempelkaart kwijt? Download de stempelkaart op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl en print hem thuis uit.

Iedereen is welkom bij de activiteiten in Noordwijkerhout. En neem vooral iemand mee. Het thema van de Nationale Sportweek is namelijk: "Ik neem je mee!". Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters tijdens deze week een sportmaat meenemen naar de sportclub. Een naar verwachting effectieve manier om zoveel mogelijk mensen van de bank te krijgen. Want, samen sporten is leuk!