Datum: 05-04-2020 - 19:04
13
apr
'15

Burgemeester Goedhart op bezoek bij 100-jarige mevrouw Dros - Oldenborgh.

In De Schutse op de Schippersvaartweg, in het gebouw van de voormalige Munnekeweij, was het groot feest vandaag. In de recreatiezaal werd het heugelijke feit gevierd van de 100e verjaardag van mevrouw A.P.H. Dros - Oldenborgh. Sinds 2010 woont mevrouw Dros...

naar volle tevredenheid en redelijke gezondheid in haar 'tijdelijke' woning bij De Schutse in Noordwijkerhout.

Burgemeester Goedhart kwam namens de gemeente haar een fruitmand en de felicitaties van iedereen uit Noordwijkerhout overhandigen. Mevrouw Dros is 100 jaar geleden geboren in Dordrecht en in de oorlogsjaren is ze getrouwd met haar man en kwam het echtpaar in Amersfoort te wonen.

De 100-jarige is nog in het gelukkige bezit van 3 zonen, 9 kleinkinderen en 9 achterkleinkinderen, waar ze erg trots op is. Toen mevrouw Dros op 92-jarige leeftijd in een verzorgingstehuis terecht kwam, koos ze voor De Schutse in Sassenheim dicht bij haar kinderen.

Voor de bouw van de nieuwe Schutse woont ze nu nog 'tijdelijk' in Noordwijkerhout, maar als het goed is mag ze in september 2015 weer terug verhuizen naar Sassenheim. Dit was trouwens één van haar nog twee wensen, de andere is dat ze in 2016 de Olympische Spelen in Brazilië op televisie nog mag beleven.

We hopen dat mevrouw Dros - Oldenborgh in gezondheid en nog met veel plezier in De Schutse mag blijven wonen.

Foto PR