12
apr
'15

Voetbalvereniging Van Nispen enorm trots op nieuwe accommodatie. (43 foto's)

Op vrijdag 27 maart werd al het nieuwe tennispark van Tennisvereniging Van Nispen geopend. Vandaag was het de beurt aan de nieuwe accommodatie voor Voetbalvereniging Van Nispen om hun nieuwe park officieel te openen. Voorzitter Tino de Groot en wethouder Knapp opende het...

geheel officieel door het onthullen van de 'nieuwe' naam van de kantine, maar uiteindelijk bleek dat er geen betere naam te verzinnen was dan de huidige naam van de oude kantine en dus heet hij nog steeds 'De Spil'.

Aansluitend waren lovende speeches van wethouder Knapp, de architect en VV van Nispen voorzitter Tino de Groot die al 18 jaar de scepter zwaait bij de voetbal in De Zilk. In de speeches werden alle vrijwilligers, bedrijven en de gemeente Noordwijkerhout bedankt voor de totstandkoming van dit prachtige voetbalcomplex.

De voorzitter zei enorm trots te zijn op de nieuwe accommodatie en op alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Wethouder Knapp noemde de totstandkoming van het gehele sportcomplex en de bouw van de nieuwe Egelantierschool en de hopelijk in de nabije toekomst van de nieuw te bouwen woningen op de voormalige zoutopslag een belangrijke levensimpuls voor De Zilk en zijn inwoners.

Op donderdag 17 februari 2011 konden wethouder Knapp en wethouder Bas de Haas aan de gemeenteraad meedelen dat er eindelijk een doorbraak was bereikt in de al veel eerder vastgelopen nieuwbouwplannen.

Op donderdag 17 juni 2014 kon dan eindelijk de eerste paal geslagen worden voor een nieuwe tennis- en voetbalaccommodatie in De Zilk. Het nieuwe complex ziet er fantastisch uit en is iets waar de gemeenschap van De Zilk enorm trots op kan zijn.

Foto's BON