Datum: 05-04-2020 - 17:08
12
apr
'15

Drie jubilarissen bij jubilerende Harpe Davids in concert met Nightlife. (29 foto's)

De 100-jarige muziekvereniging de Harpe Davids heeft op zaterdag 11 april samen met de bekende coverband Nightlife een bijzonder concert in Café van der Geest gegeven. Op het programma stonden bekende, recente songs, maar ook klassiekers van jaren terug...

Deze werden gespeeld door het orkest zelf maar ook door Nightlife of via een mooi muzikaal samenspel. Het was heerlijke muziek om naar te luisteren of om mee te zingen en er ondertussen een lekker biertje of wat anders bij te drinken.

Tevens maakte voorzitter Bas van der Tang op deze avond van de gelegenheid gebruik om drie jubilarissen in het zonnetje te zetten. Deze mensen vormen volgens de voorzitter al 25 jaar mede het gezicht van de Harpe Davids.

Het waren trompettist Frank Kales, Joke Suyten op de sax en Jan Passchier Jr. op de basklarinet die uit handen van de voorzitter een fotoboek ontvingen over hun 25 jaar bij de Harpe Davids. Tevens kregen ze een bondsspeldje opgespeld en een bloemetje voor hun 25-jarig lidmaatschap.

Dit concert maakte onderdeel uit van een serie concerten die de Harpe Davids organiseert in de aanloop naar het 100-jarig bestaan in september dit jaar. Bij ieder concert wordt de Harpe Davids door een ander orkest of koor vergezeld, waarmee de Harp zijn verschillende gezichten laat zien.

Foto's BON