09
apr
'15

50-jarig huwelijksfeest van Bert en Wil Erkamps - Wienk.

Donderdagmiddag 9 april bracht burgemeester Goedhart een bezoek aan het 50-jarige bruidspaar Bert en Wil Erkamps - Wienk. Het gouden bruidspaar woont in het pas opgeleverde nieuwe gedeelte van Puyckendam genaamd Bethlehem, het echtpaar woonde al 14 jaar in het oude gedeelte...

van Puyckendam en zijn nu heel gelukkig in hun nieuwe prachtige woning.

Op 9 april 1965 traden Bert (78) en Wil (68) op het gemeentehuis van Hilversum in het huwelijk. Het echtpaar heeft elkaar leren kennen in het uitgaansleven en na hun huwelijk kregen ze twee kinderen, een zoon en dochter, helaas moesten ze al heel jong afscheid nemen van hun zoon. Maar zijn ze nu bijzonder gelukkig met hun dochter en schoonzoon en de twee kleinkinderen. Bert mag graag de thuiswedstrijden van VVSB bezoeken en hij is ook vaak te vinden aan de biljarttafel, Wil zingt graag en doet dat bij het dameskoor Ladies Melody.

Na de lagere school is Bert al op 12-jarige leeftijd gelijk aan het werk gegaan als metselaar en dat heeft hij tot aan zijn pensioen volgehouden, Wil heeft verscheidene werkkringen gehad waarvan eentje jarenlang bij de Knorr-fabrieken in Loosdrecht.

Het echtpaar heeft ruim 30 jaar van hun huwelijk in Hilversum gewoond, maar ieder weekend waren ze te vinden op de camping van Sjaak vd Bent aan de Duinweg in Noordwijk. Zoals ze zelf zeggen, in Hilversum sliepen we en op de camping kwamen we tot leven. Bert heeft met zijn twee rechterhanden het vakantiehuis zelf gebouwd en in de loop van de jaren steeds mooier gemaakt.

Zestien jaar geleden heeft het echtpaar hun huis in Hilversum van de hand gedaan en woonden ze in de zomer op de camping en in de winter bij hun dochter in De Zilk. Na twee jaar werden er op hun geliefde camping vakantiehuizen voor de verkoop gebouwd en konden ze daar helaas niet meer terecht. Er werd een verzoek neergelegd bij de gemeente Noordwijkerhout of er een woning beschikbaar was voor ze en zo konden ze 14 jaar geleden een woning betrekken in Puyckendam.

Het echtpaar viert hun 50-jarige bruiloftsfeest met een lekker etentje en in huiselijke kring, de redactie van BON wenst het echtpaar nog vele gelukkige jaren samen.

Foto's redactie BON.