Datum: 17-01-2022 - 12:20
05
apr
'15

VVSB MC1 neemt deel aan internationaal voetbaltoernooi in Spanje. (verslag + 27 foto's)

Eindelijk was het dan zover na maanden van voorbereiding en spanning vertrokken de meiden van VVSB MC1 afgelopen donderdag eindelijk via Schiphol naar Barcelona. Een aantal meiden had nog nooit gevlogen en gezien de gebeurtenissen van een week daarvoor waren ze...

behoorlijk zenuwachtig. Na eerst de hele ochtend lekker op het strand te hebben vertoefd moest er op vrijdag toch gevoetbald worden. Met een touringcar werden ze naar de toernooi locatie vervoerd. Al gauw bleek dat het niveau behoorlijk was en dat sommige teams hier enkel en alleen voor een beker waren.

Het team sloot de wedstrijddag af met een winst en met een verliespartij. Na lekker gedoucht en gegeten te hebben zijn de meiden lekker gaan winkelen en hebben ze genoten van een heerlijke (alcoholvrije) cocktail op de boulevard van Lloret de Mar.

De zaterdag begon met een heerlijke ontspannen sessie in de spa van het hotel, na het bubbelbad moest er weer gevoetbald worden. De meiden hebben gevochten als leeuwinnen maar helaas de combinatie van shoppen, laat slapen, feesten en diverse behoorlijke blessures zorgde ervoor dat de finalerondes van zondag helaas niet bereikt zijn.

Maar niet getreurd er wacht de meiden nog twee zonnige en gezellige dagen met zee, zon, strand en winkelen....... dus die komen ze ook wel door.

Foto's en tekst coach Alex Neuteboom.