Datum: 01-06-2023 - 01:03
04
apr
'15

Bart Weijers vanavond in The Battles van The Voice Kids.

14 februari is RTL4 gestart met een nieuwe editie van het populaire televisieprogramma The Voice Kids. Keietoeter Bart Weijers werd afgelopen zomer al op het strand uitverkoren (59 foto's) om in 2015 mee te doen met de Blind Auditions van The Voice Kids. Zaterdagavond 28 februari...

was de uitzending waar Bart zijn opwachting maakte. Bart gaf volgens Nick en Simon een 'spatzuiver' optreden weg met het lied "All of me", het optreden was zo goed dat alle stoelen (Marco Borsato, Nick en Simon, Angela Groothuizen) voor hem omdraaiden. Veel lovende woorden van de coaches voor Bart, maar uiteindelijk koos Bart voor het team van Nick en Simon.

Achter de schermen stonden zijn ouders en broers Bart aan te moedigen. Ook het optreden van de Keietoeters op het strand van Noordwijk was in de uitzending te zien. Vanavond om 20.00 uur bij RTL 4 zien we Bart in de ring bij The Battles van The Voice Kids. Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe Bart het gaat doen en hopelijk staat hij dan binnenkort in de finale.

Bart woont dan wel in Noordwijk maar het merendeel van zijn leven is hij, net als zijn familie, te vinden in Noordwijkerhout. Bart zit op school bij het Teylingen College Leeuwenhorst en hij speelt trompet, net als zijn broer op de schuiftrombone en zijn vader op de sax, bij de Keietoeters in de Feesthal van de Keiebijters.

Afgelopen carnaval zong hij al voor een volle Feesthal van de Keiebijters een aantal nummers en natuurlijk hopen we met zijn allen dat Bart ver zal komen bij deze editie van The Voice Kids. We houden u 'hopelijk' de komende tijd op de hoogte over de ervaringen van Bart Weijers bij The Voice Kids.

Klik hier voor het optreden.

Klik hier voor de hele uitzending. (Bart start 15min en 20sec)

Klik hier voor backstage met Jamai.

Klik hier voor Bart aan het grabbelen.

Foto's optreden Voice Kids PR.