04
apr
'15

Jubileum 10 jaar Action4Vitality groots gevierd!

Action4Vitality, de succesvolle buiten- en binnensportclub o.l.v. Joke van der Heijden, heeft woensdag 1 april jl. de uitgebreide jubileummaand-festiviteiten afgesloten met een grootse receptie in de mooie locatie Fletcher Hotel de Witte Raaf. Met ruim 200 aanwezigen werd er, onder genot...

van een drankje en een borrelhapje met foto’s en filmpjes teruggekeken naar de fantastische 10 jaren en geproost op ieders vitale toekomst.

Het huidige sportaanbod van Action4Vitality biedt sportmogelijkheden (op ieders niveau) aan wekelijks 250 – 300 bezoekers: je hebt ze vast al vaak in het bos en aan het strand gezien, met of zonder Nordic Poles in grote groepen, hardlopend en wandelend en in het fluorgeel/zwart als clubkleuren. Of je ziet ze 3 avonden in de week in de mooie gymzaal van de Prinsenhofschool voor de Pilates en Powerlessen.

Alle sportleden (velen uit deze regio, maar zelfs ook uit Amsterdam, Boskoop, Alphen, Wassenaar, Hazerswoude, Oud-Ade en Haarlem en Aerdenhout) hebben hun juf enorm in het zonnetje gezet! Naast een spiegelwand voor in haar eigen sportrevalidatieruimte en een relax-weekendje-weg, werd ze verrast met een echte, blijvende zitbank in het bos van Hollands Duin.

Ga hem zoeken! Er geldt echter 1 afspraak en die geldt voor allemaal: je mag er alleen op gaan zitten nadat je hebt gesport of minimaal een uur hebt gewandeld! Op naar 25 jaar Action4vitality!

Foto's PR