06
apr
'15

IPad informatiemiddag voor ouderen.

Voor veel senioren is de iPad nog steeds een plat scherm dat iets met computers te maken heeft! Velen van u zien kinderen of kleinkinderen gebruik maken van dit apparaat en denken dan …daar begin ik niet meer aan. Om u over de schroom van het gebruik van de iPad heen te helpen...

verzorgt KBO Noordwijkerhout, dus: Oud en Jong Actief samen met Focus Cura een informatiemiddag over de iPad, waarin het gebruik hiervan op een heldere en duidelijke manier wordt uitgelegd. Deze middag zijn er voor de deelnemers ook iPads aanwezig zodat u heel concreet kunt zien en ervaren welke mogelijkheden met de iPad zijn.

Wij horen u denken... “een iPad, dat is toch veel te ingewikkeld voor mij?” Onzin, wij laten u graag zien dat dit geweldige apparaat zo eenvoudig werkt. Met een simpele beweging van uw vinger over het scherm gaat een hele wereld voor u open. Wist u dat u gemakkelijk en kosteloos kunt mailen en beeldbellen met uw (klein)kind in bijvoorbeeld het buitenland?

Maar er is nog veel meer… De iPad is eenvoudig in te richten met allerlei handige (en gratis) Apps. Dit zijn hulpprogramma’s waarmee in de toekomst eenvoudig zorg op afstand wordt aangeboden, bijv. over uw medicijngebruik, alarmering, vragen om hulp, contact met kinderen en hulpverleners, raadplegen van uw arts. In de presentatie laten wij u daar graag mee kennismaken.

De Unie KBO biedt iPads aan met korting. De leden die al een iPad hebben, kunnen de apps gratis bestellen en op hun iPad installeren. Na de pauze is er voldoende tijd om uw vragen te stellen en daadwerkelijk kennis te maken met de iPad door hem ook eens even vast te houden en onder begeleiding te zien wat er allemaal mogelijk is.

 

Woensdag 29 april bent u om 14.00 uur (zaal open: 13.30 uur) van harte welkom in de grote zaal van Puyckendam, Pilarenlaan 4, Noordwijkerhout voor het bijwonen van deze iPad-bijeenkomst. Deelname alleen mogelijk na aanmelding vóór 13 april 2015. Telefonisch bij Dick Snel, tel. 0252-373625 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..