Datum: 19-09-2021 - 13:34
03
apr
'15

Gezellig Paasfeest op de Dierenhoeve.

Vandaag, 1 april, organiseerde de Dierenhoeve de jaarlijkse Paas spelletjesmiddag. Het weer hield zich goed en kwamen veel kinderen, in gezelschap van oma's/oma's en of papa of mama naar de Dierenhoeve. Met een zonnetje en toch ook wel een blauwe lucht was het...

weer gezellig toeven op de Dierenhoeve. De spelletjes vonden wel binnen plaats. Zo konden de kinderen bij de entree meteen een gezellige bloemenslinger maken van de mooie narcissen. De lange naald vormde geen problemen om er een mooie bloemenslinger van te maken. En anders was Astrid er, om een handje te helpen.

Vervolgens kon er in de loods 'paasei' gegleden' worden van de glijbaan. Tja, verzin het maar, waarna de kinderen al gauw naar het koffiehuis togen, om aldaar zich mooi te laten schminken door de vaardige handen van Yvonne. Het koffiehuis was op z'n paasbest aangekleed.

In de kantine konden de kinderen hun paasei kleuren, en in een 'natuurlijk' kleurenbad dompelen met assistentie van Marion. Verder was er nog de trekpop, die met de kleurige veer er wel heel verrassend uit zag. Ondertussen was ook de Paashaas himself verschenen en werden er zelfs chocolade eitjes uitgedeeld. 

Tja, en dan gingen de hele kleintjes natuurlijk graag nog even op de speeltoestellen. Tja, volop feest weer op De Dierenhoeve en óp maar weer naar het volgende vrolijke evenement. Houdt de website in de gaten.

Tekst en foto's THV.