Datum: 03-07-2020 - 15:35
02
apr
'15

MareGroep bezorgt post voor Raamwerk.

Vanaf woensdag 1 april stapt Raamwerk over van PostNL naar MareGroep voor het verzorgen van alle post. Een logische stap als je bedenkt dat zowel MareGroep als Raamwerk (o.a. in Noordwijkerhout) werkt met mensen met een arbeidsbeperking of grote afstand tot...

de arbeidsmarkt. MareGroep haalt alle te verzenden post op bij Raamwerk en organiseert de bezorging.

Op dinsdag 31 maart tekenden Jeanet den Haan, RVE Manager van Raamwerk en Rinco Knoop, Manager Producten & Diensten van MareGroep de gebruikersovereenkomst voor de postverzorging. Hierin zijn de afspraken vastgelegd.

MareGroep leegt de postbus van Raamwerk en bezorgt die op het Centraal Bureau in Noordwijkerhout. De post, afkomstig van alle locaties van Raamwerk wordt hier opgehaald en vervolgens gesorteerd en gefrankeerd in Voorhout. Post binnen de regio van MareGroep wordt bezorgd. De overige post biedt MareGroep aan aan PostNL.

Raamwerk is een zorgorganisatie met meerdere locaties in de Duin- en Bollenstreek, van Katwijk tot Hillegom. Raamwerk biedt begeleiding , dagbesteding en zorg aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het Zeehos in Katwijk en de Hafakker in Noordwijkerhout zijn landelijk bekend.

MareGroep is als Re-integratie en ontwikkelbedrijf één van de grootste werkgevers van de Kust-, Duin-, en Bollenstreek. Het bedrijf verzorgt een zeer breed dienstenpakket voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven en diverse gemeenten. MareGroep helpt mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt bij hun ontwikkeling en re-integratie, met waar mogelijk als einddoel een reguliere baan.

Voorheen werd de post van Raamwerk verzorgd door PostNL. Bij Raamwerk ontstond de behoefte een aantal diensten, waaronder de postverzorging, efficiënter uit te voeren. Hierbij stond maatschappelijk verantwoord ondernemen bovenaan de wensenlijst. Toen tegelijkertijd de post-dienstverlening van MareGroep bleek uit te breiden, waren de contacten gauw gelegd.

Bijkomend voordeel is dat de tarieven van MareGroep lager zijn dan die van PostNL. Dus ook financieel levert het iets op.

Foto's PR