Datum: 04-12-2021 - 11:46
01
apr
'15

C.V. De Duinknijnen en V.V. van Nispen organiseren autopuzzelrit.

Zaterdag 11 april is het weer zover, dan organiseren Carnavalsvereniging de Duinknijnen i.s.m. Voetbalvereniging Van Nispen hun jaarlijkse gezellige autopuzzelrit, die dit jaar natuurlijk geheel in het teken staat van lekker veel Sunshine tijdens je Holiday! Deze puzzelrit zal een ieder...

weer in en door de streek laten rijden, waarbij natuurlijk de vragen over de Duinknijnen, andere carnavalsverenigingen en/of Van Nispen niet zullen ontbreken. Vergeet dan ook zeker niet uw Duinknijnen Varia mee te nemen en wat Holiday artikelen en/of Sunshine beschermingsmiddelen.

Er zal dan ook weer veel hilariteit zijn deze avond. Voor de beste, of gelukkigste, zijn er deze avond weer mooie prijzen te winnen. De locatie is de nieuwe kantine van van Nispen aan de Sportlaan in De Zilk, alwaar de inschrijving zal starten om 18.00 uur.

De belangrijke uitleg én de start zal zijn om klokslag 18.30 uur, dus kom op tijd, want tijdens de uitleg krijgt u dingen te horen die weleens van groot belang kunnen zijn tijdens de puzzelrit. Het inschrijfgeld is slechts € 10,- per auto.

Na de rit is er een gezellige Zilkse avond waarbij de loterij met mooie prijzen natuurlijk niet zal ontbreken. Op deze avond zullen de foto's van het complete carnaval getoond worden via de beamer, dus kan een ieder alle mooie herinneringen van dit geweldige carnavalsjaar naar boven halen.

De Spil zal zijn deuren sluiten om 01.00 uur, om vervolgens klaar gemaakt te gaan worden voor zijn officiële opening op zondag 12 april. De Duinknijnen en van Nispen zijn er weer klaar voor, u ook? Voor de laatste info kijkt u natuurlijk op www.duinknijnen.nl, ons Duinknijnen Facebook en/of Twitter.