Datum: 03-06-2023 - 03:17
01
apr
'15

Prinsenhof directeur André Hogervorst viert 25-jarig jubileum en meer. (4x 25 feestfoto's)

Woensdagmorgen om 8.30 uur bleven alle kinderen van de Prinsenhof eigenwijs op het schoolplein staan, schooldirecteur André Hogervorst werd luidkeels naar buiten geroepen. Eenmaal buiten werd hij toegesproken, want hij zou tot zijn verbazing een verrassingsfeestje krijgen vandaag...

Het is namelijk zo dat André deze maand 25 jaar in dienst is bij de Sophia Stichting waar de Prinsenhof onder valt. Tevens is hij al weer 12,5 jaar op de Prinsenhof werkzaam en wordt hij binnenkort 50 jaar. U ziet allemaal prima redenen om de schooldirecteur eens flink in het zonnetje te zetten op 1 april.

Het thema van de dag was dat de school eigenlijk een beetje een kippenhok is en dat André als schooldirecteur daarvan de haan is..... Alle juffen en meesters en een aantal kinderen hadden zich uitgedost als de kippen en André kreeg een prachtig hanenpak aangemeten wat hij de gehele dag mocht dragen.

Na het zingen van een lied en het overhandigen van verschillende cadeautjes (waaronder een nieuw theaterdoek voor de school) ging iedereen uiteindelijk toch naar binnen. Daarna werd André in de aula van de school op een versierde stoel neergezet en traden alle groepen om de beurt voor hun jubilerende schooldirecteur op.

Er werden veel vraagspelletjes gedaan en natuurlijk werd er ook nu weer uitbundig voor André gezongen. Alle kinderen hadden een tekening voor hem gemaakt en werd hij met nog meer cadeautjes verrast. Een 1 aprilgrap werd er met André ook nog even uitgehaald. André had een quiz met de kinderen verloren en de traditie wil dan dat je smurrie over je heen krijgt.

Er werden twee pakken vla gepakt en een bak met veren, gelukkig mocht hij wel een plastic beschermjasje aan. Wat de 2 juffen op het podium niet wisten, dat de leerlingen stiekem toch echte vla in de pakken hadden zitten (zie foto's). Een zeer leuke 1 aprilgrap.... en een leuke dag voor de populaire schooldirecteur.

100 foto's BON.