31
mrt
'15

Topaz Munnekeweij en X-Out leggen wederzijds bezoeken af.

Woensdag 18 februari bezochten een aantal jongeren van jongerencentrum X-out in Noordwijkerhout het Ontmoetingscentrum Dementie (OCD) in Topaz Munnekeweij. Zij hadden samen met jongerenwerkster Lindsay een heerlijke high-tea voorbereid en ook de cliënten van het OCD...

droegen hun steentje daaraan bij. Samen genoten zij van alle lekkernijen en werd er uitgebreid met elkaar gesproken over de verschillen van de kinderen nu en vroeger. Daarna volgde ook nog een quiz!

Woensdag 25 maart brachten de ouderen een tegenbezoek aan X-out. Deze keer stond er een heerlijke tomatensoep met stokbrood op hen te wachten. Uitgebreid werd het bijzondere “doppenplafond”  in X-out bewonderd en werd er zelfs geprobeerd een stukje plafond na te maken.

Tot slot was daar natuurlijk nog de bekendmaking van de winnaar van de quiz. Dhr. Bijlemeer en mevr. Slats gingen met de prijzen naar huis! Van beide kanten zijn deze bezoekjes als heel positief ervaren en er zijn al allerlei ideeën waarmee we deze jonge mensen en de ouderen met elkaar in contact kunnen brengen. Krijgt dus zeker een vervolg!!

Foto's PR