Datum: 11-08-2020 - 20:21
03
apr
'15

Kinderparadijs Koningsdag dit jaar nog groter!

Kinderen een leuke middag laten beleven doet Scouting al meer dan 50 jaar. Daarom organiseert Scouting Bostreno-Bronsgeest, na het succes van vorig jaar, wederom een Kinderparadijs tijdens de markt op Koningsdag! Met dit jaar nog meer attracties! Naast de Jumble Sale is...

er vorig jaar begonnen met de organisatie van het kinderparadijs en dit was een daverend succes. In de tuin van de Witte Kerk zullen ook dit jaar weer vele leuke attracties worden opgesteld zoals het Rad van Fortuin, balgooien, eendjesvijver, sjoelen, koekhappen en spijkerpoepen. Daarbij zijn leuke prijsjes te winnen.

Maar ook kan er gekleurd worden, krijg je limonade en zijn er schminckers aanwezig. Voor maar € 5,00 is er een strippenkaart te koop waarmee je alle activiteiten kan doen. Dus ook voor de jongste Noordwijkerhouters tussen de 4 en 10 jaar oud is er plezier op de markt! Kom dus op 27 april met uw kind(eren) naar het centrum en beleef een leuke middag.

Als u nog spullen heeft voor de Jumble Sale? De komende weken zijn we nog op zoek naar goed verkoopbare spullen. Laat het telefonisch of per e-mail weten: Fam. Wijnands 37 43 93 of Fam. Nouwen 37 79 17 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vrijwilligers komen het de eerstvolgende zaterdag bij u (ingepakt) ophalen. Zij nemen geen kasten, surfplanken, bedden of andere grote meubels mee.

U kunt de spullen ook brengen op zaterdagen van 11:00 tot 15:00 uur of op maandag of donderdag avond van 19:00 tot 21:00 uur bij het clubhuis aan de Van der Weijdenlaan 2b, achter 'Noppe' en 'De Parade' in Noordwijkerhout. De laatste inlevermogelijkheid is donderdag 23 april.