Datum: 01-02-2023 - 10:09
30
mrt
'15

VVSB MC1 neemt deel aan internationaal voetbaltoernooi in Spanje.

Na drie grote internationale toernooien in Nederland te hebben gespeeld zoeken de meiden van de MC1 van VVSB het dit jaar iets verderop, op donderdag 2 april vertrekt men naar Spanje om daar deel te nemen aan een groot internationaal voetbaltoernooi. Er doen in totaal...

102 elftallen mee aan dit toernooi van de C tot de A. De deelnemers komen uit o.a. Spanje, Zweden, Denemarken, Frankrijk,  Groot Brittannië, Zwitserland en Italië.

Het team van VVSB MC1 verblijft in een hotel in Lloret de Mar vanwaar men met shuttle bussen naar de toernooilocatie gebracht zal worden. Het toernooi is volledig gefinancierd door de ouders van de meiden en de meiden hebben met de verkoop van worst en het lopen van twee krantenwijken zelf voor hun zakgeld gezorgd.

Het toernooi vindt plaats onder auspiciën van Eurosportring, dat is een organisatie die in een aantal landen verspreid over Europa grote internationale voetbaltoernooien organiseert. De verrichtingen van de meiden zijn te volgen op www.copacostabrava.es en natuurlijk via een dagboek hier op BON.

Foto PR.