27
mrt
'15

Fantastisch nieuw tennispark voor Tennisvereniging Van Nispen. (58 foto's)

Vrijdag 27 maart heeft de officiële opening plaatsgevonden van het nieuwe tennispark van Tennisvereniging Van Nispen in De Zilk. De opening werd gedaan door de 2 oudste leden Dick van der Geest (82) en Annie Smit (82) en de 2 jongste leden Yari Rodeveld (7) en Laura den Daas (6)...

van de 45-jarige tennisvereniging. Door middel van het slaan van tennisballen door de vier uitverkoren leden, moest het scherm kapot geslagen worden om binnen te kunnen.

Aansluitend was er een druk bezochte receptie met speeches van wethouder Knapp, TV Van Nispen voorzitter Frank Faber, de architect en vertegenwoordiger van de aannemer Horsmann. In de speeches werden alle vrijwilligers, bedrijven en de gemeente Noordwijkerhout bedankt voor de totstandkoming van dit prachtige tennispark.

Op donderdag 17 februari 2011 konden wethouder Knapp en wethouder Bas de Haas aan de gemeenteraad meedelen dat er eindelijk een doorbraak was bereikt in de al veel eerder vastgelopen nieuwbouwplannen.

Op donderdag 17 juni 2014 kon dan eindelijk de eerste paal geslagen worden voor een nieuwe tennis- en voetbalaccommodatie in De Zilk. Het nieuwe complex ziet er fantastisch uit en is iets waar de gemeenschap van De Zilk enorm trots op kan zijn.

Tennisvereniging Van Nispen viert het hele weekend nog het openingsfeest, op zaterdagavond 28 maart viert men de eerste feestavond in het nieuwe clubhuis met een spetterend optreden van Soulbeach. Kaarten voor deze avond zijn wel al uitverkocht!

Op zondag 29 maart zal er vanaf 11:00 uur een zeskamp voor de junioren worden georganiseerd. Zondagmiddag wordt er een demonstratiewedstrijd gespeeld door niemand minder dan proftennisser Jesse Huta Galung, met aansluitend een borreltje en barbecue!

Foto's BON