Datum: 01-06-2023 - 18:51
27
mrt
'15

Arriva houdt paasactie in Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland.

Arriva houdt met Pasen een actie in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. Beide paasdagen kan met een gewone buskaart van € 2,00 een hele dag onbeperkt met alle stads- en streekbussen én luxe HOV-buslijnen (R-net en Qliners) van Arriva door de regio...

worden gereisd. De vervoerder wil met deze paasactie vaste klanten belonen, en stimuleren de bus te gebruiken voor andere bestemmingen dan school of werk. Tegelijkertijd is de actie bedoeld om nieuwe reizigers te laten kennismaken met de voordelen van de bus.

Een hele dag reizen voor € 2,- per persoon; kinderen tot en met 11 jaar gratis Wie met Pasen een uitstapje wil maken met het hele gezin, doet dat dus voordelig met de bus. Om te profiteren van de actie, kan de reiziger een voucher voor (maximaal) vijf personen downloaden van arriva.nl/ovdagenzh.

Op vertoon van deze voucher (print of op scherm telefoon of tablet) kan bij de buschauffeur een actiedagkaart worden gekocht voor € 2,- per persoon. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar die op de voucher meereizen, reizen tijdens Pasen gratis met een Kinderritkaart.  

De actie geldt alleen op 5 en 6 april 2015. De actiedagkaart is één dag geldig; alleen op de dag van afstempeling. De kaart kan worden gebruikt in alle stads- en streekbussen en op de HOV-buslijnen (R-net en Qliners) van Arriva in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland.

De Nachtbus, buurtbus, Belbus, OV-taxi, Keukenhof Express, buslijn 45 (Den Haag - Leiden) en buslijnen 195/295 van Connexxion (Utrecht - Rotterdam) zijn van de actie uitgesloten.  

Vooraf reis plannen De reis met de bus kan eenvoudig vooraf worden gepland op 9292.nl. Deze site geeft actuele informatie over de dichtstbijzijnde opstaphalte, de vertrektijden en de halte dicht bij de bestemming. Bovendien kan op een plattegrond de looproute naar en van de halte worden bekeken. 

Voor meer informatie over deze actie en de actievoorwaarden kan de reiziger arriva.nl/ovdagenzh raadplegen.