Datum: 29-09-2020 - 20:16
26
mrt
'15

Van 18 t/m 25 april de Nationale Sportweek: 'Ik neem je mee'.

Van 18 t/m 25 april 2015 vindt de 12e Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten...

De gemeente Noordwijkerhout doet mee aan de Nationale Sportweek waarbij de sportcoach en de beweegcoach de algehele coördinatie verzorgen. Ook dit jaar verbindt NOC*NSF vanuit 'vriendschap' een thema aan de Nationale Sportweek: 'Ik neem je mee!'.

Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters tijdens deze week een sportmaat meenemen naar de sportclub. Een naar verwachting effectieve manier om zoveel mogelijk mensen van de bank te krijgen. Want, samen sporten is leuk!

Op 17 april wordt in Noordwijkerhout de Nationale Sportweek geopend met een fittest voor ouderen. Diverse verenigingen en organisaties van Noordwijkerhout zetten zich in deze week en stellen hun sportaanbod open voor deelname.

 

Elke dag vinden er op diverse locaties diverse sportieve activiteiten plaats voor jong en oud. De week wordt afgesloten met de koningsspelen op de basisscholen. Ook zo benieuwd wat er aangeboden wordt. Alle activiteiten zullen te vinden zijn op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl en hier op BON.

Doe mee en vergeet niet je buurjongen, je buurmeisje, je opa, oma, buurman of buurvrouw. Neem gezellig iemand mee!!!!!!