Datum: 08-12-2022 - 01:08
24
mrt
'15

Scouts vermaken zich met NLdoet en regio avondspel!

Rennen door een donker bos met een Tovenaar om zoveel mogelijk punten te halen! Of lekker klussen in de buitenlucht van Baarn. Zo vermaakten de scouts van Bostreno-Bronsgeest zich dit weekend! Zaterdag 21 maart was het overal in het land weer NLdoet. Aan de grootste...

vrijwilligers actie van het land deden ook de verkenners en de padvindsters van Scouting Bostreno-Bronsgeest mee. Met ongeveer 45 kinderen, 10 man begeleiding en vele ouders vertrokken de scouts naar Baarn.

Op het scouting kampeerterrein Buitenzorg werden die dag een hoop klussen geklaard zoals bomen planten, bladeren opruimen en de bankjes maken. Na de klusdag was het terrein weer helemaal zomer klaar en kan er weer met veel plezier gekampeerd worden.

Na afloop was er een barbecue georganiseerd zodat alle scouts, ouders en vrijwilligers even bij konden komen van het harde werken voordat zij weer naar Noordwijkerhout vertrokken.

Regio Avondspel
Voor alle welpen uit de regio was er die zaterdag een avondspel georganiseerd in Wassenaar. Ongeveer 150 welpen van 12 verschillende groepen uit de gehele regio Hollands Midden namen hier aan deel. Met een spannend toneelstuk begon de avond gelijk goed, waarna de welpen in acht groepen verdeeld werden en zij via verschillende posten punten konden verdienen.

Na afloop kregen alle welpen uiteraard een beloning voor al hun gespaarde punten en werd de avond afgesloten. De 30 welpen van Bostreno-Bronsgeest keerden laat op de avond vermoeid maar voldaan terug richting Noordwijkerhout.

Jumble Sale
Uiteraard gaan de voorbereidingen voor de jaarlijkse Jumble Sale van de scouting gewoon door. Heeft u verkoopbare spullen voor de groep? Bel of mail naar: Fam. Wijnands 37 43 93 - Fam. Nouwen 37 79 17 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's PR