24
mrt
'15

100-jarige Harpe Davids in concert met coverband Nightlife.

Muziekvereniging de Harpe Davids geeft op zaterdag 11 april een concert in Café van der Geest aan de Zeestraat. Het begint om 20:00 uur en de toegang is gratis. De in de streek zeer bekende en geliefde coverband Nightlife uit Noordwijk verleent medewerking aan het concert....

Op het programma staan bekende, recente songs, maar ook klassiekers van jaren terug. Die worden gespeeld door het orkest, door Nightlife of samen. Leuke muziek om naar te luisteren en mee te zingen, en om ondertussen een biertje, borreltje of fris bij te drinken.

Dit concert maakt onderdeel uit van een serie concerten die de Harpe Davids organiseert in de aanloop naar het 100-jarig bestaan in september dit jaar. Bij ieder concert wordt de Harpe Davids door een ander orkest of koor vergezeld, waarmee de Harp zijn verschillende gezichten laat zien.

Coverband Nightlife is begin jaren 80 opgericht en bestaat uit 7 leden. De band speelt popmuziek uit de afgelopen 30 jaar, in dancemedleys, ballads en meezingers. De band heeft menig feestje in Noordwijk en Noordwijkerhout opgeluisterd.

Wilt u meer weten over het programma in het jubileumjaar, kijk dan op www.harpedavidsnoordwijkerhout.nl.