Datum: 19-04-2021 - 10:13
23
mrt
'15

TV de Boekhorst opent nieuw tennisseizoen.

Voor de jeugdleden van tennisvereniging de Boekhorst zal het nieuwe seizoen officieel geopend worden op zaterdag 28 maart. Iedereen heeft weer enorm veel zin om lekker buiten te tennissen en het park ligt er weer mooi bij! Om 12:45 uur zullen de nieuwe jeugdleden worden verwelkomd...

door de trainers en de Jeugdcommissie. Alle jeugdleden mogen op deze dag een vriendje of vriendinnetje meenemen. Van 13:00-14:00 uur verzorgen de trainers een clinic voor alle basisschoolkinderen en hun introducee. Als je (nog) geen racket hebt dan is dat geen probleem.

TV de Boekhorst is een bloeiende vereniging met meer dan 200 jeugdleden en waar veel georganiseerd wordt voor de jeugd. Kom kijken of tennis iets voor jou is!

Voor kinderen die kennis willen maken met tennis is er een aanbieding: 5 proeflessen in de maand april voor maar 15,-. Deze lessen worden gegeven op woensdag 13.00 uur en donderdag 16.00 uur.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto BON