Datum: 05-12-2021 - 02:25
23
mrt
'15

Leuk komedie door ODI.

Afgelopen weekend heeft toneelvereniging ODI tot genoegen van het publiek driemaal het hilarische stuk ‘’dansen met de bovenbuurman’’ in de De Schelft uitgevoerd. De acteurs waren goed in hun rol ingeleefd en de teksten zaten er goed in. Het decor zag er ook weer prachtig uit...

Het stuk speelt zich af in de balletschool van Peter Kaiser De animo voor ballet is echter niet meer zoals het geweest is. Met de resterende danseressen wordt geoefend voor een belangrijke culturele wedstrijd.

De komst van een sportschool boven de balletschool zorgt uiteraard voor de nodige spanningen. Er worden weddenschappen aangegaan, operaties aangegaan, huwelijken gepland en vooral geheimen onthult. En ondertussen wordt er vrolijk door gedanst……!

Dit stuk is nog eenmaal te zien en wel in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk op 28 maart. De voorstelling begint om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur is de zaal open.

Kaarten zijn voor slechts 8 euro te reserveren via www.toneelverenigingodi.nl en ook te koop bij Wagenaar&van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Foto PR