Datum: 27-09-2021 - 15:17
21
mrt
'15

St. Vrienden vd Munnekeweij schenkt 6 kamer- schermen tijdens Week van Zorg en Welzijn.

Deze week vond voor de derde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openden afgelopen week hun deuren voor het grote publiek en zo ook afgelopen vrijdag bij het Woonzorgcentrum Munnekeweij. Er werden allerlei...

activiteiten georganiseerd op deze dag, waaronder een bioscoopvoorstelling, een rondleiding door het gebouw, het pimpen van vogelhuisjes en zo kon men de rollator na laten kijken en de bloeddruk laten meten. Voor iedere bezoeker was er na afloop een bos narcissen en een leuke goodiebag. 

In de middag was er voor de Munnekeweij zelf een mooie verrassing, deze werd geschonken door de Stichting Vrienden van de Munnekeweij. Ineke Duivenvoorde bood namens de 'Vrienden' zes prachtige kamerschermen aan het woonzorgcentrum.

Het materiaal voor de kamerschermen, met de toepasselijke tulpen, is betaald door de 'Vrienden' en juist ook in het weekend van NLdoet zijn de kamerschermen gemaakt door een vrijwilliger. De heer Kees Berg heeft de kamerschermen in zijn vrije tijd gemaakt en werd dan ook heel hartelijk bedankt door de Stichting Vrienden van de Munnekewei en door Topaz Munnekeweij.

Foto's BON