Datum: 06-07-2022 - 12:57
18
mrt
'15

Groep 1 en 2 Regenboogschool op bezoek bij de St. Jeanne d’Arc.

Dinsdag 17 maart mochten de groepen 1 en 2 van de Regenboogschool kennismaken met twirlen. De St. Jeanne d’Arc gaf een workshop in het clubgebouw de Parade. Het was een leuk en sportief uitje voor de kinderen. Onder leiding van Juf Miranda en Maureen kregen zij een korte kennismaking...

met de sport. Daarna werden zij opgesplitst in twee groepen. De eerste groep ging dansen met Maureen en in de andere ruimte ging er een groep oefenen met een baton. Zij werden hierbij geholpen door Juf Miranda en ondersteund door Marieke. Dit werd daarna afgewisseld om vervolgens na afloop te genieten van een welverdiend bekertje limonade.

Om deze sport beter onder de aandacht te brengen heeft de vereniging een aanbieding voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Wij starten vanaf 30 maart met 4 gratis lessen. De kinderen hebben allemaal een flyer meegekregen, waarmee zij zich kunnen inschrijven.

Dinsdag 25 maart gaan juf Miranda en Maureen naar de Regenboogschool om in de gymzaal de groepen 3 en 4 een workshop “twirlen”te geven. Uiteraard hopen wij dat dit net zo leuk en gezellig wordt als het was met deze groepen.

Voor meer informatie over “twirl-kids” van de muziekvereniging St. Jeanne D’Arc kunt u opvragen bij Ted Bader, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of haal een flyer af bij Suzanne’s Feestshop.

Foto's PR